Handpeddels Beco

Ben je van plan om aan de slag te gaan met krachttraining in het zwembad? Dan zijn handpeddels Beco de ideale oplossing. Je kan hiermee direct aan de slag in het zwembad. De zwempeddels van Beco zijn ergonomisch gevormd en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Grotere handpeddels zorgen voor extra weerstand van het water. Je hebt hierdoor meer kracht nodig om door het water te zwemmen. Dit zorgt voor krachttraining van het bovenlichaam. We raden je aan om met een kleine maat te beginnen en zo langzaam op te werken naar een grotere maat naarmate je lichaam sterker wordt.

Efficiënte manier van krachttraining in het water

Als je gaat zwemmen dan wordt de zwaartekracht voor een groot deel uitgeschakeld. Hierdoor geeft het water extra weerstand terwijl het minder moeite lijkt te kosten. Er worden tijdens de schoolslag meerdere spiergroepen intensief getraind. Met de gebogen handpeddels Beco zorg je voor extra stuwing tijdens het zwemmen. Het kost gewoon meer kracht om vooruit te komen. Hierdoor train je nog meer je spieren en kan je flink wat spieren kweken tijdens een simpele schoolslag of vlinderslag. Je kan de handpeddels Beco vastmaken met elastieken en eenvoudig op maat maken.

Combineer de handpeddels van Beco met zwemvliezen

Niet alleen de handpeddels helpen je om je spieren te kweken. Je kan eventueel de handpeddels combineren met zwemvliezen. Door de zwemvliezen moet je korte bewegingen maken om vooruit te komen. Je kan niet de standaard schoolslag met je benen maken. Dit kost meer energie en uiteraard moeten je spieren met de zwemvliezen flink harder werken. Dit is ideaal als cardio training of juist snelheidstraining. Je kan een stuk sneller zwemmen met zwemvliezen. Deze kan op een fijne manier gecombineerd worden met de handpeddels Beco om zo een intensieve zwemtraining neer te zetten!

Zwemvliezen voor te snorkelen en/of duiken

Natuurlijk kan je de zwemvliezen niet alleen aanschaffen voor een intensieve zwemtraining. Zwemvliezen worden ook gebruikt voor je eigen snorkel of duikuitrusting. Met een paar zwemvliezen kan je outfit compleet maken. Je kan je nieuwe zwemvliezen eenvoudig online bestellen. We hebben meerdere zwemvliezen op voorraad leverbaar. Deze kunnen we direct aan huis leveren. Zo is jouw outfit voor de duiksessie van binnenkort volledig op orde. Je kan meteen niet wachten om het water in te gaan! Wij zorgen er in ieder geval voor dat je helemaal klaar voor bent om de duik te maken. Bestel direct jouw nieuwe zwemvliezen online.