Wat zijn de voordelen van Tena for men?

Heb je last van weinig tot matig of juist veel urineverlies? Dan heb je een vervelend probleem. Urineverlies kan er namelijk voor zorgen dat je jezelf niet schoon voelt, dat je vocht in je onderbroek voelt en dat er nare geurtjes ontstaan. Het is niet alleen oncomfortabel, maar het kan ook de zelfverzekerdheid flink aantasten. Zeker wanneer je zelf bewust bent van het feit dat je urine verliest. Gelukkig zijn er handige oplossingen die ervoor zorgen dat je meer comfort hebt en je niet meer onzeker hoeft te voelen. In onze blog vertellen we meer over de oplossingen van Tena for men.

Tena for men door een wereldberoemd merk

Tena is een wereldberoemd merk dat al jaren handige producten fabriceert waarmee consumenten zich kunnen beschermen tegen urineverlies. Tena for men is speciaal voor mannen ontwikkeld. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen last hebben van incontinentie en evenals vrouwen kunnen ook mannen zich er niet prettig bij voelen en zelfs zich onzeker voelen. Maar Tena maakt niet alleen producten die bescherming en comfort bij incontinentie bieden. De producten zijn ook geschikt als je hier geen last van hebt, maar bijvoorbeeld wel soms een druppeltje urine verliest.

Ruim assortiment van verschillende producten

Tena for men is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en zo zijn er ook producten die voor verschillende situaties geschikt zijn. Er zijn producten voor mensen die af en toe een druppeltje urine verliezen en zich daar niet prettig bij voelen, maar ook voor mensen die gematigd en ongewild urine verliezen of juist voor mensen die heel veel urine verliezen en feitelijk incontinent zijn. Voor licht tot matig urineverlies zijn er inleggers die in de onderbroek of boxershort geplaatst kunnen worden. Ze zijn speciaal voor het lichaam van mannen ontwikkeld en verkrijgbaar in 3 levels. Waarbij level 0 geschikt is voor licht urineverlies en level 3 voor matig urineverlies.

Tena for men Pants

De Tena for men Pants lijkt al meer op een boxershort. Een broekje dat je aantrekt en de nodige bescherming biedt tegen matig tot veel urineverlies. Deze broekjes zijn dus geschikt voor mannen die matig tot veel urineverlies of zelfs incontinent zijn. Door de goede pasvorm en het comfortabele materiaal voelt het dragen niet anders aan dan een normale boxershort, maar je wordt wel beter beschermd tegen urineverlies en dus ook een oncomfortabel en vies gevoel. Nare geurtjes worden de kop ingedrukt en je voelt je te allen tijde ook droog. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, zoals de Tena Men Active Fit en de Tena Men Premium Fit. Waarbij laatstgenoemde 1430 ml vocht kan opvangen in tegenstelling tot de 1010 ml vocht die de Tena Men Active Fit kan hebben.

Producten kopen?

Heb jij last van urineverlies of ben je incontinent? Schaam je jezelf kapot, omdat je een natte plek hebt en ruik je vieze geurtjes? Dan bieden de producten van Tena for men uitkomst. Je hebt een optimale bescherming, vieze geurtjes worden tegengegaan en je voelt jezelf schoon en dus ook veel zelfverzekerder.