Bezoek https://buikbeeld.nl: een 3D beeldje van jouw zwangere buik

Neem eens een kijkje naar de website https://buikbeeld.nl. De zwangerschap is een enorm waardevolle periode voor zowel toekomstige moeder als voor de toekomstige vader. Je lichaam gaat door een enorme transformatie. Het laat zien dat het vrouwelijk lichaam in staat is om een kind te baren en op de wereld te zetten. De zwangerschap buik is werkelijk een teken van de vrouwelijke kracht. Er zijn veel vrouwen die op zoek zijn om deze unieke ervaring vast te leggen. Veel kiezen er bijvoorbeeld voor om een afdruk te maken in gips van de buik, maar wat als er verschillende andere manieren zijn om dit moment voor altijd te onthouden? Bij https://buikbeeld.nl weten ze hier raad mee. 

Jouw zwangerschap vast te leggen via https://buikbeeld.nl 

Zwanger zijn is een unieke ervaring. Ondanks dat het zeker een erg intensieve periode is, wat vaak gepaard gaat met pijn, laat het zien hoe sterk het vrouwelijke lichaam is en tot waar het lichaam toe in staat is. Veel vrouwen geven aan dat het zwanger zijn een empowerment gaf en dat is wat https://buikbeeld.nl wilt accentueren. Zelfs na de zwangerschap kijk je wellicht op moeilijke momenten terug aan jouw zwangerschap om je te herinneren dat je veel sterker bent dan je soms denkt. Het is een tijd die een nieuwe fase van je leven symboliseert. Het is daardoor erg gewenst om dit mooie moment vast te leggen. Sommige vrouwen laten dit doen door een gipsafdruk. Dit gipsafdruk laat voor altijd zien hoe groot jouw buik was, maar het nadeel van zo’n groot gips kunstwerk is dat je vaak geen plek hebt in jouw interieur om deze achter te laten. Daarom komt https://buikbeeld.nl met andere oplossingen.

Een 3D beeldje is voor altijd

Bij https://buikbeeld.nl kan jij een klein 3D beeldje maken van jouw zwangerschap. Je hebt zelf in handen wat je wilt verbeelden in dit beeldje. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sculptuur te laten maken samen met jouw pasgeboren baby, om een sculptuur te maken met de handen van jouw partner op jouw zwangere buik, of misschien wil je alleen jouw zwangere buik afbeelden. Het voordeel van zo’n 3D beeldje van https://buikbeeld.nl, is dat het klein van formaat is. Het sculptuur kan je overal in huis kwijt. Plaats het op jouw nachtkastje, leg het neer in een van de schappen in jouw woonkamer of plaats het in de babykamer. 

Hoe werkt het proces?

Het proces om een 3D beeldje te maken door https://buikbeeld.nl is simpel en veilig voor de zwangere vrouw en voor een mogelijk pasgeboren baby’tje. Tijdens een afspraak krijg je een indruk van de mogelijkheden. Je ziet hier bijvoorbeeld de verschillende materialen die je kunt gebruiken, waaronder staal, koper, brons, kunststof, goud en meer, en je krijgt hier een idee van de mogelijke poses die je kan doen. Zodra je klaar bent om officieel van start te gaan, is het tijd om een scan door https://buikbeeld.nl te laten maken. Tijdens deze scan moet je 2 minuten stil blijven staan. Aan de hand van de scan die Buik Beeld heeft gemaakt, wordt het beeldje gecreëerd. Binnen de kortste keren heb jij jouw 3D beeld in huis en heb jij voor altijd een visuele herinnering van deze magische periode.