Hoe ontdoe je je van sigarettengeur in je auto?

Je auto is waarschijnlijk een van de duurste investeringen die je hebt. Niemand wil dat zijn voertuig stinkt. Er is een vieze geur die je humeur kan verpesten, zoals die van een sigaret. Een ding dat je kunt doen, is jezelf uitrusten met kennis over hoe je de rooklucht uit auto kunt verwijderen. Je komt dit probleem meestal tegen als je een gebruikte auto koopt. Dit is echter een veelvoorkomend probleem. Om je verder te helpen met dit probleem, kun je dit artikel lezen.

Stappen om sigarettengeur uit je auto te verwijderen

Het verwijderen van de geur van de sigaret op tapijten en stoffering gaat op een andere manier dan dat van leer. Het eerste dat je moet voorbereiden, is een stofzuiger en zuiveringszout. Daarna moet je enkele stappen volgen. Je moet de bekleding en het tapijt grondig stofzuigen. Zorg ervoor dat je de stoelen en de ruimtes in de spleten schoonmaakt. Het volgende dat je moet doen, is je zuiveringszout pakken en erover strooien. Je zuiveringszout neutraliseert de vieze geur van je auto. Laat het zuiveringszout een tijdje staan. Pak dan je stofzuiger en maak hem schoon. Als je merkt dat er nog steeds een vieze geur hangt, herhaal dan het sprenkelen van dit middel. Je kunt ook een doos ’s nachts in je auto laten staan ​​om de geur verder op te nemen. Zorg ervoor dat de doos wijd open staat.

Andere methoden beschikbaar:

Zuiveringszout is een effectieve manier om vieze geuren te verwijderen. Je kunt echter nog steeds andere methoden vinden als je denkt dat zuiveringszout niet effectief is. Je kunt bijvoorbeeld je auto luchten door op een frisse dag je raam open te zetten. Je kunt ook je stoelen en je interieur afvegen met droogdoekjes. Een andere methode om te proberen is om verschillende kaneelstokjes te koken en ze in een mok te laten om de lucht in je auto schoon te maken en te koelen. Ten slotte kan fruit helpen. Je kunt de schillen van citroenen, limoenen, grapefruit en sinaasappels in je auto laten liggen. Bovendien kun je een professionele autoreiniger bellen zoals een wasstraat Alkmaar je deze suggesties niet effectief vindt.