Boek een rondvaart door Amsterdam voor een leuk dagje uit

Wil je echt op een leuke manier een dagje uit in onze hoofdstad beleven, boek dan een rondvaart Amsterdam. Er is geen betere manier de stad te ontdekken dan vanaf het water met een rondvaartboot. Je hebt vanaf het water een compleet ander perspectief en je komt allerlei interessante feitjes te weten over de stad. Wil je optimaal genieten van een rondvaart, boek dan een compleet arrangement zodat je onder het genot van een hapje en een drankje of onder muzikale begeleiding de stad aan je voorbij ziet gaan. Wil je een rondvaart door Amsterdam boeken, lees dan over de mogelijkheden in het onderstaande artikel.

Een rondvaart door Amsterdam is een leuke manier om de stad te leren kennen

Omdat je tijdens een rondvaart op een gemoedelijk tempo door de grachten vaart kun je goed alles in je opnemen. De schippers of gidsen weten je alles te vertellen over de bezienswaardigheden waar je aan voorbij vaart en kunnen je ook vertellen waar je in de stad terecht kunt als je op zoek bent naar kwalitatieve restaurants. Je kunt een rondvaart boeken voor een speciale route, zoals de Amsterdamse Wallen Route. Maar er zijn rondvaarten die werken met een soort lijndiensten zodat je onderweg bij haltes in-of uit kunt stappen. 

Voor een complete ervaring boek je een rondvaart door Amsterdam met een arrangement

Een rondvaart is natuurlijk al een leuke ervaring, maar je kunt deze ervaring nog completer maken door een arrangement te boeken. Er zijn verschillende arrangementen, bijvoorbeeld een Whisky Proeverij of een High Tea, en een arrangement waar je kunt meezingen met bekende Amsterdamse smartlappen. Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iets speciaals organiseren voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest dan bieden de meeste operators leuke arrangementen zoals het Hangover Boot Amsterdam arrangement wat je kunt boeken bij Bootuitjes. 

De verschillende mogelijkheden als je een rondvaart door Amsterdam wil boeken

Als je een rondvaart wilt maken door de grachten van onze hoofdstad dan kun je een losse rondvaart boeken of een compleet arrangement. Een rondvaart boeken kan al vanaf 1 persoon, en kinderen krijgen meestal korting. Wil je met een groter gezelschap een rondvaart maken, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, dan kun je een boot huren met schipper. Er zijn ook rondvaarten te boeken waarbij de hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs en voor een speciale ervaring boek je een nachtelijke rondvaart door Amsterdam. De stad ziet er sprookjesachtig mooi uit in het donker vanaf het water, een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Boek een rondvaart door Amsterdam voor een leuk uitje in onze hoofdstad

Wil je nu ook een rondvaart maken door de grachten van onze hoofdstad? Dan boek je eenvoudig een ticket via de website van een van de touroperators. En dat is wel zo makkelijk want je kunt dan op je gemak een leuke rondvaart of een compleet arrangement uitzoeken. Kijk als je vragen hebt over een leuke rondvaart door Amsterdam of wanneer je meer zou willen weten over een van de tours op Bootuitjes.nl.